به گزارش پرونده نیوز و به نقل از سازمان ملی استاندارد با به روزرسانی استاندارد، نان با کیفیت به سفره مردم میآید، در این راستا، سازمان ملی استاندارد ایران با هدف افزایش کیفیت در نانهای چهارگانه، بازنگری استانداردهای ملی سلامت محور، مرتبط با زنجیره گندم، آرد و نان را که به عنوان قوت غالب مردم در سفره هر ایرانی دارای حرمت و کرامت است را در دستور کار قرار داد.
سازمان ملی استاندارد با تشکیل کمیته ملی ارتقای کیفیت زنجیره ارزش گندم، آرد و نان و برگزاری جلسات متعدد با متخصصان و فعالان این حوزه بازنگری استانداردهای ملی گندم، آرد و نان را با جدیت دنبال کرد.
بر همین اساس، استاندارد ملی آرد به شماره ۱۰۳ برای کاهش سبوسگیری از گندم تجدیدنظر شد و علاوه بر تعریف آرد کامل برای تولید باکیفیت، مشخصات کیفی و ماهیتی دانه گندم؛ از محوریترین تغییرات و اصلاحات به عمل آمده در بازنگری استاندارد مذکور بود.
آبان امسال تجدیدنظر آرد گندم، ویژگیها و روشهای آزمون و نیز نان مسطح، ویژگیها و روش های آزمون در دستور کار قرار گرفت و پس از برگزاری کمیسیون های مربوط ( هر هفته دو کمیسیون ) و در نهایت در دی ماه ۱۴۰۲ به چاپ و بهرهبرداری رسید.
در دوره تحولی سازمان در سال ۱۴۰۱ استانداردهای آیین کار نانهای سنتی لواش، تافتون، بربری و سنگک به شماره های ۵۸۰۹، ۲۵۰۸، ۵۸۱۰ و ۶۹۴۳ با رویکرد استفاده از آرد کامل و افزایش میزان سبوس نان تجدید نظر و چاپ شدند.
پایان پیام