• امروز : دوشنبه - ۱۷ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 18 - جماد ثاني - 1447
  • برابر با : Monday - 8 December - 2025
5

تولید ماهانه ۲۵۰ هزارتن گوشت مرغ در کشور

  • کد خبر : 23398
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۹
تولید ماهانه ۲۵۰ هزارتن گوشت مرغ در کشور
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به روند جوجه ریزی ها، به طور متوسط ماهانه ۲۳۰ تا ۲۵۰ هزارتن گوشت مرغ تولید می شود.

به گزارش پرونده نیوز، علی ابراهیمی مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: بنابر برنامه ریزی صورت گرفته و تولید جوجه داخل و وارداتی پیش بینی می شود که جوجه ریزی آذر از ۱۳۰ میلیون قطعه فراتر رود.

به گفته او، با توجه به جوجه ریزی صورت گرفته ماهانه ۲۳۰ تا ۲۵۰ هزارتن گوشت مرغ استحصال می شود که براین اساس کمبودی در عرضه نداریم.

ابراهیمی ادامه داد: با توجه به آنکه تکیه بازار کاملا بر مرغ گرم است، اما تغییر میزان عرضه بر قیمت اثر می گذارد.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه مرغدار نقشی در قیمت مرغ ندارد، افزود:از خرداد به بعد تولید مرغ مطابق با نیاز کشور یا مازاد بوده است که براین اساس نوسانات بازار مرغ ارتباطی به تولید ندارد.

او گفت: وضعیت تولید مرغ طی ماه های اخیر روند منطقی به خود گرفته است، اما نمی توان انتظار داشت که در طول ۱۲ ماه قیمت نوسانی نداشته باشد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://parvandehnews.ir/?p=23398

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.