• امروز : سه شنبه - ۱۸ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 19 - جماد ثاني - 1447
  • برابر با : Tuesday - 9 December - 2025
5

بورس نوسانی شد

  • کد خبر : 18740
  • ۳۰ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۱
بورس نوسانی شد
شاخص کل بورس امروز روندی پرفراز و نشیب را طی کرد به طوری که در ساعات ابتدایی معاملات تا دو میلیون و ۳۱۹ هزار واحد کاهش یافت، اما در ساعات میانی توانست تا دو میلیون و ۳۲۹ هزار واحد افزایش یابد. این شاخص در حالی به کار خود پایان داد که دوباره روندی نزولی به خود گرفته بود و در نهایت در رقم دو میلیون و ۳۲۴ هزار واحد ایستاد.

به گزارش پرونده نیوز و به نقل از ایسنا، شاخص کل بورس امروز با ۱۳۰۴ واحد کاهش در رقم دو میلیون و ۳۲۴ هزار واحد ایستاد. این در حالی است که روند صعودی شاخص کل با معیار هم وزن حفظ شد و این شاخص با ۴۰۹۰ واحد افزایش رقم ۷۶۰ هزار و ۷۵۵ واحد را ثبت کرد. در این بازار یک میلیون معامله به ارزش ۱۴۲ هزار و ۶۹۶ میلیارد ریال انجام شد.

۴۶ درصد نمادهای بورسی مثبت و ۵۴ درصد منفی بودند که از میان آنها توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت و ملی صنایع مس ایران نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی بورس گذاشتند.

شاخص کل فرابورس نیز امروز با ۱۰۰ واحد کاهش تا رقم ۲۹ هزار و ۲۰۷ واحد نزول کرد. در این بازار ۵۷۲ هزار معامله به ارزش ۴۹۴ هزار و ۳۷۴ میلیارد ریال انجام شد. ۶۶ درصد نمادهای فرابورسی مثبت و ۳۴ درصد منفی بودند که از میان آنها پتروشیمی زاگرس، پلیمر آریا ساسول و ایران خودرو دیزل نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی بورس گذاشتند.

طی معاملات امروز بیشترین خروج پول حقیقی از صندوق‌ها و بیشترین ورود پول حقیقی به گروه بانکی بود.

لینک کوتاه : http://parvandehnews.ir/?p=18740

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.