• امروز : دوشنبه - ۱۷ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 18 - جماد ثاني - 1447
  • برابر با : Monday - 8 December - 2025
9

جریمه ۳۰ میلیارد تومانی، سزای گرانفروشی یک کارخانه شکر

  • کد خبر : 18476
  • ۲۴ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۳
جریمه ۳۰ میلیارد تومانی، سزای گرانفروشی یک کارخانه شکر
مدیرکل نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی از جریمه یک کارخانه تولید شکر به دلیل گرانفروشی و تخلف خبر داد.

به گزارش پرونده نیوز و به نقل از ایسنا، مسعود امراللهی با اشاره به اینکه یک کارخانه شکر محصول خود را بالاتر از نرخ مصوب عرضه می کرد، گفت: این شرکت پیامکی به مشتریان خود ارسال کرده بود که از طریق همان پیامک ها بررسی های لازم انجام شد و متوجه شدیم این شرکت شکر خود را حدود ۷۰۰۰ تومان بالاتر از نرخ مصوب عرضه می کند.

وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می کرد، افزود: قیمت مصوب هر کیلو شکر درب کارخانه ۱۸ هزار و ۱۸۰ تومان است که متاسفانه با قیمت ۲۵ هزار تومان عرضه می شد.

مدیرکل نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: بلافاصله بازرسان به این موضوع ورود کردند و حدود ۴۰۰۰ تن شکر این کارخانه را توقیف کردند و گرانفروشی نیز لحاظ شده است.

وی در پایان گفت: جمعا گزارشی که از جریمه این کارخانه به تعزیرات حکومتی ارسال کردیم حدود ۳۰ میلیارد تومان بود.

لینک کوتاه : http://parvandehnews.ir/?p=18476

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.