• امروز : دوشنبه - ۱۷ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 18 - جماد ثاني - 1447
  • برابر با : Monday - 8 December - 2025
8
معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد:

اجرای طرح ملی تشدید نظارت بهداشتی محصولات پروتئینی تا پایان ماه رمضان

  • کد خبر : 17563
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۷
اجرای طرح ملی تشدید نظارت بهداشتی محصولات پروتئینی تا پایان ماه رمضان
رییس سازمان دامپزشکی کشور، از طرح ملی تشدید نظارت و کنترل بهداشتی محصولات دامی با منشأ فرآورده‌های خام دامی در تعطیلات نوروز تا پایان عید سعید فطر سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش پرونده نیوز و به نقل از  ایرنا، سید محمد آقامیری در نشست خبری پایان سال در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این طرح نظارت از ۱۳ اسفندماه امسال شروع شده است افزود: طبق وظیفه سازمانی مدیریت و نظارت بر فعالیت کشتارگاه‌ها، مراکز تولید، مراکز عرضه و بازار را داریم.

شروع فعالیت کشتارگاه‌ها از ۲ فروردین ماه ۱۴۰۲

معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: امسال کار ما تشدید نظارت بهداشتی بر فعالیت کشتارگاه‌ها است به طوری که از روز دوم فروردین ماه ۱۴۰۲ تمامی کشتارگاه‌های دام و طیور فعال خواهند بود تا گوشت قرمز و مرغ در ایام تعطیل به دست مردم برسد.

وی تصریح کرد: در ایام تعطیل نوروز ناظرین بهداشتی و شرعی ما بر محصولات پروتئینی با منشأ خام دامی در مراکز تولید، عرضه و کشتارگاه‌ها و بازار حضور خواهند داشت.

آقامیری از افزایش ۴۰ تا ۴۲ درصدی تشدید نظارت‌ها خبر داد و گفت: سال گذشته در پی تشدید نظارت‌ها ۷۰۰ تن گوشت مرغ و ۲۴۰ تن گوشت قرمز شناسایی و ضبط و از چرخه مصرف مردم خارج شد که بخشی از آن وارد صنعت و بخشی معدوم شده است.

وی افزود: امسال نیز همانند سال گذشته طرح ملی تشدید نظارت‌های دامپزشکی برای حفظ سلامت و بهداشت مردم اجرایی خواهد شد.

لینک کوتاه : http://parvandehnews.ir/?p=17563

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.