به گزارش پرونده نیوز و به نقل از ایلنا، مسعود امرالهی با اعلام این خبر گفت: براساس میانگین، قیمت لاشه گوشت گوسفندی بین ۲۸۰ تا ۲۹۵ هزار تومان برآورد میشود.
وی ادامه داد: انجمن بستهبندی گوشت هر هفته براساس استمرار تولید خود، قیمتها را طبق دستورالعمل سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده و طبق بستهبندیهای مختلف ران، سردست، خورشتی به بازار عرضه میکند.
به گفته مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی، بسته ۵۰۹ هزار تومانی گوشت که خیلی جنجال کرد، بدون چربی و استخوان بود و براساس لاشه ۲۹۵ هزار تومان قیمت خورده بود.
امرالهی افزود: سهم این گوشت از ۴۰۰ تن مصرف تهران تنها ۹۷ کیلوگرم بود که از انجمن بستهبندی خواستهایم تا اطلاع ثانوی گوشت لوکس و لخم به بازار عرضه نکنند و تنها گوشت براساس عرف بازار عرضه شود.
مدیرکل بازرسی و نظارت وزارت جهاد کشاورزی در پایان تصریح کرد: عناصری که از گرانفروشی گوشت نفع میبرند به این موضوع ورود کردند و جو رسانهای کشور را ملتهب ساختند.