به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی “پرونده”به نقل از ایرنا – مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از اجرای ۹ طرح معیشتی و رفاهی از سوی این صندوق برای بهبود وضعیت بازنشستگان و فرزندان آنان و نیز بهبود قدرت خرید آنها در شرایط کنونی اقتصادی خبر داد.
به گزارش روز چهارشنبه صندوق بازنشستگی کشوری، اکبر افتخاری در مراسم رونمایی از درگاه خدمات الکترونیکی صندوق بازنشستگی کشوری و قرعهکشی جوایز طرح یاری، افزود: گام اول صندوق بازنشستگی کشوری در این جهت، امضای تفاهمنامه سه جانبه با بانک صادرات ایران و فروشگاههای زنجیرهای رفاه تحت عنوان طرح «یاری» در اسفند ماه گذشته بود که طبق آن، در سه مرحله یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به صورت وام کوتاهمدت با نرخ سود دو درصد در کارت بانکی بازنشستگان واریز میشود تا از این طریق، بتواننداز فروشگاههای رفاه به شکل اقساطی کالاهای مورد نیاز خود را خریداری کنند.
وی با اشاره به اجرای گام اول این طرح در فروردین ماه و اردیبهشت ماه سال جاری و بازپرداخت وامها تا پایان تیر ماه، از آغاز مرحله دوم اجرای طرح «یاری» از ابتدای مردادماه به مدت یک ماه و قابل تمدید برای یک ماه دیگر خبر داد و گفت: طبق تفاهمنامه، این طرح تا پایان سالجاری یک بار دیگر هم اجرا خواهد شد و امیدواریم اعطای این تسهیلات در سالهای آینده نیز ادامه یابد.
افتخاری اجرای این طرح را نمونهای از کار تیمی میان سه مجموعه بزرگ اقتصادی و اجرایی کشور دانست که بهسرعت و در کمترین زمان اجرا شد و نشان داد اگر بتوانیم کمک سایر مجموعههای اقتصادی کشور را جلب کنیم، حتی در شرایط محدودیت منابع هم میتوانیم برای بهبود معیشت بازنشستگان منابع لازم را تامین کنیم.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از پرداخت تسهیلات قرضالحسنه وام ضروری به بازنشستگان به عنوان اقدام دیگر این صندوق در جهت ارائه تسهیلات معیشتی و رفاهی یاد کرد و گفت: رقم پرداختی این تسهیلات از مردادماه از هفت به ۱۰ میلیون تومان افزایش یافته و ماهانه به ۲۵هزار نفر از بازنشستگان و وظیفهبگیران پرداخت میشود.
وی همچنین از پرداخت ۲۰میلیون تومان تسهیلات وام ازدواج به هزار نفر از فرزندان بازنشستگان در هر فصل خبر داد و تصریح کرد: بهزودی طرحی برای خرید کالاهای ماندگار و لوازم خانگی بازنشستگان و تکمیل جهیزیه فرزندان آنان با اقساط پنج ساله را نیز اجرا خواهیم کرد.
آمادگی بانک صادرات برای همکاریهای تازه با صندوق بازنشستگی کشوری
حمید تاجیک رئیس هیات مدیره بانک صادرات ایران هم از مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری بعنوان مدیری توانمند در استفاده از اهرمها و فضای کسبوکار یاد کرد که توانسته امکانات لازم را برای ارتقای وضعیت معیشت و رفاهی بازنشستگان جلب و تامین کند و مشارکت بانک صادرات ایران در طرح «یاری» را هم از منظر مسئولیت اجتماعی و هم ایجاد شبکههای مشارکتی اقتصادی برای این بانک مفید و موثر دانست و گفت: ما با سابقه طولانی همکاری با صندوق بازنشستگی کشوری، آمادگی داریم در موارد مشابه دیگر نیز با چنین ابتکاراتی، زمینه ارائه خدمات مشترک به بازنشستگان و خلق ارزش را فراهم سازیم.
مدیرعامل فروشگاههای زنجیرهای رفاه هم در ادامه این مراسم، با ابراز خوشنودی از عملیاتی شدن بسیاری از ایدههای صندوق بازنشستگی کشوری با وجود محدودیتهای مالی و سیستمی موجود در کشور گفت: این اتفاق، یک درس و تجربه مدیریتی برای همه ماست که در زمان محدودیت و تحریم و شرایط نامناسب اقتصادی ناشی از کرونا، باز هم میتوان با ایدههای خلاقانه و ابتکارهای مدیریتی، اقدامات مناسبی را برای خدمترسانی به مردم و بهویژه بازنشستگان صورت داد.
رسول محمدی با اشاره به توجه ویژه فروشگاههای زنجیرهای رفاه به حوزه مسئولیتهای اجتماعی، طرح «یاری» را شاخصترین اقدام این فروشگاه در حوزه رفاهی دانست و گفت: برای اجرای این طرح، کار بزرگی در حوزه IT صورت گرفت و طی یکی دو روز و بدون نیاز به صدور کارت اعتباری جدید، منابع مالی به کارت پرداخت حقوق بازنشستگان واریز شد.
نماینده بازنشستگان هم در این مراسم با قدردانی از اقدامات صندوق بازنشستگی کشوری، بانک صادرات و فروشگاههای زنجیرهای رفاه در اجرای طرح «یاری» از بازتاب مثبت این اقدام در میان بازنشستگان خبر داد و گفت: اقدامات دیگر صندوق بازنشستگی همچون افزایش رقم وام ضروری و سرانه بیمه درمان و مهمتر از همه پیگیری جدی همسانسازی حقوق بازنشستگان، نشانه تحرک و فعالیت ویژهای است که در دوره مدیریت جدید شاهد آن هستیم.
سیدحسین قریشی که ریاست کانون بازنشستگان سازمان برنامه و بودجه کشور را برعهده دارد، اعلام کرد: امکانات رفاهی که پیش از این صرفا به شاغلان اعطا میشد، امسال برای نخستین بار در لایحه بودجه آمد و مشکلات اجرایی آن هم با بخشنامه دکتر نوبخت، ریاست سازمان برنامه و بودجه، رفع شد.
وی در ادامه به مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری پیشنهاد کرد که دو طرح را برای افزایش ارقام بیمه عمر و حوادث و بیمه دندانپزشکی بازنشستگان را نیز در دستور کار قرار دهد و با همکاری موسسات بیمهای آنها را عملیاتی کند.
نماینده بازنشستگان همچنین از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواست تا توجه بیشتری به صندوق بازنشستگی کشوری داشته باشد تا هم جایگاه این صندوق ارتقا یابد و به شکل سازمان درآید و هم حمایتهای این وزارتخانه بیش از پیش متوجه این نهاد مهم شود.