• امروز : سه شنبه - ۱۸ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 19 - جماد ثاني - 1447
  • برابر با : Tuesday - 9 December - 2025
10

واکسیناسیون به ۳۲ ساله‌ها رسید/ متولدین ۶۸ ثبت‌نام کنند

  • کد خبر : 7085
  • ۲۷ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۵
واکسیناسیون به ۳۲ ساله‌ها رسید/ متولدین ۶۸ ثبت‌نام کنند
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد که حداقل سن ثبت‌نام و دریافت نوبت واکسن کرونا در تمام کشور ۵ سال کاهش یافت.

تمامی افراد ۳۲ سال به بالا (متولدین ۱۳۶۸ و قبل) در سراسر کشور می‌توانند با مراجعه به سامانه salamat.gov.ir زمان و محل دریافت واکسن را بلافاصله خودشان انتخاب کنند. برای این کار، نیازی به داشتن پرونده بهداشت نیست.

همچنین، افراد ۲۲ تا ۳۱ سال (متولدین ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۸) که ساکن استان‌های آذربایجان غربی، ایلام، بوشهر، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمان و هرمزگان هستند و در پایگاه‌های بهداشت پرونده سلامت دارند، می‌توانند از طریق همین سامانه ثبت‌نام کنند.

برای جلوگیری از ازدحام جمعیت، داشتن نوبت از سامانه salamat.gov.ir برای مراجعه به پایگاه‌های تزریق واکسن ضروری است.

همچنین از مراجعان تقاضا می‌شود صرفاً در زمان نوبت مراجعه فرمایند.

لینک کوتاه : http://parvandehnews.ir/?p=7085

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.