• امروز : یکشنبه - ۲ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : 21 - جماد ثاني - 1446
  • برابر با : Sunday - 22 December - 2024
4

اعضای شورای شهر سوگندنامه خود را خواندند/چمران رئیس ششمین شورای شهر تهران شد

  • کد خبر : 6375
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۶
اعضای شورای شهر سوگندنامه خود را خواندند/چمران رئیس ششمین شورای شهر تهران شد
آیین تحلیف اعضای شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد و با آغاز به کار شورای شهر ششم، مهدی چمران با ۲۱ رای از ۲۱ رای به ریاست ششمین دوره شورای شهر تهران انتخاب شد وپرویز سروری نایب رئیس شورا شد.

 ششمین دوره شورای اسلامی شهر تهران با قرار گرفتن هیأت رئیسه سنی در جایگاه کار خود شامل مهدی چمران، جعفر شربیانی و نرجس سلیمانی برگزار شد.

مهدی چمران، پرویز سروری، نرجس سلیمانی، حبیب کاشانی، محمد آخوندی، ناصر امانی، مهدی پیرهادی، مهدی بابایی، سید جعفر تشکری هاشمی، سید احمد علوی، مهدی عباسی، مهدی اقراریان، علیرضا نادعلی، احمد صادقی، سید محمد آقا میری، میثم مظفر، زهرا شمس احسان، نرگس معدنی پو، علی اصغر قائمی، سوده نجفی و جعفر بندی شریبانی اعضای ششمین دوره شورای اسلامی شهر تهران هستند.

انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران، مهدی جمالی نژاد معاون عمرانی وزیر کشور، سردار حسن زاده فرمانده سپاه محمد رسول الله تهران، محسن هاشمی رفسنجانی رئیس شورای شهر تهران، حجت الاسلام سیدرضا تقوی نماینده مردم تهران در مجلس، عیسی فرهادی فرماندار تهران، حسین توکلی فرماندار شهرستان ری، سید مهدی ساداتی فرماندار شهرستان شمیرانات، پیروز حناچی شهردار تهران در این مراسم حضور داشتند.

اعضای شورای ششم شهر تهران پس از برگزاری مراسم تحلیف و امضای سوگندنامه‌های خود در اولین جلسه این شورا به انتخاب اعضای هیأت رئیسه اقدام کردند.

مهدی چمران از اعضای شورای شهر خواست کسانی که امکان پذیرش ریاست این شورا را دارند اعلام کنند.

کسی درخواستی در این زمینه کاندید نشد و این مسئولیت به شخص چمران سپرده شد.

مهدی چمران با ۲۱ رأی از ۲۱ رأی به ریاست ششمین دوره شورای شهر تهران انتخاب شد.

در ادامه انتخاب نایب رئیس، چمران به اعضا پرویز سروری را پیشنهاد داد.

سروری با ۱۹ رأی به عنوان نایب رئیس انتخاب شد.

برای انتخاب منشی اول و دوم نیز به صورت جداگانه رأی گیری صورت گرفت، و سوده نجفی و جعفر شربیانی معرفی شدند.

شربیانی با ۲۰ رأی و سوده نجفی ۱۷ رأی به عنوان منشی‌های شورا برگزیده شدند.

امنیت تهران را فراموش نکنید / نیاز تهران به ۱۲۰ کلانتری

عیسی فرهادی در ابتدای این جلسه از مهدی چمران رئیس سنی شورای ششم و نرجس سلیمانی جوان‌ترین عضو شورای ششم به همراه جعفر بندی شربیانی خواست در جایگاه هیأت رئیسه قرار بگیرند.

وی با اشاره به اینکه معمولاً در شرایط تحلیف گزارشی از انتخابات داده می شود، گفت: انتخابات تهران از حساسیت داخلی و خارجی فراوانی دارد و اگر کمک‌های شهرداری نباشد در کمک‌های جانبی با مشکل مواجه می‌شویم.

فرهادی همکاری شهرداری تهران و حمایت‌های هاشمی رئیس شورای شهر را در این دوره بی نظیر عنوان کرد و ابراز داشت: امسال در ۲۲ منطقه ۴ هزار و ۲۹۰ شعبه افزایش یافت.

وی افزود: در این دوره شاهد افزایش واحدهای سیار و تشکیل کمیته بهداشت بیش از ۳ هزار بازرسی داشت و شاهد توزیع ۲۴ میلیون برگ تعرفه بودیم.

فرماندار تهران انجام ۴ انتخابات همزمان را بسیار سخت عنوان کرد و افزود: کار ارزشمندی انجام گرفت و یک مورد ماحصل آن ۲۱ نفر اعضای شورای شهر فعلی هستند.

وی با تاکید بر همراهی شورای پنجم از برگزاری ۳۱۹ جلسه عادی و۸۶۶ مصوبه که ۷۷ مصوبه مورد اعتراض هیأت تطبیق قرار گرفت.

فرهادی با تاکید بر اینکه تهران صدها مأموریت ریز و درشت دارد و همه تلاش می‌کنند شهرداری چابک و فعالی داشته باشند، گفت: ۵۲ درصد مالیات کشور در تهران اخذ می‌شود و تنها پایتخت سیاسی و سرریز همه آسیب‌های کشور است.

وی افزود: مدیریت تهران یعنی کل استان تهران و حتی کلانشهر البرز که نیازمند مدیریت است.

فرماندار تهران از مدیریت شهری ششم خواست به بحث امنیت تهران بپردازند.

فرهادی با اشاره به اینکه تهران ۱۲۰ کلانتری کم دارد، ادامه داد: شورای شهر در حوزه اجتماعی حتماً در بحث تکدی گری در تهران و معتادین بویژه منطقه ۱۲ و میدان شوش باید مدیریت کند.

وی با بیان اینکه مشارکت‌های سیاسی و اجتماعی در شهر تهران در میان پایتخت‌های سیاسی آخر هستیم، خواستار اصلاح این روند شد.

شورای ششم به رفع کاستی‌های حوزه حمل و نقل عمومی بپردازد

محسن هاشمی رئیس شورای پنجم شورای اسلامی در جلسه تحلیف شورای شهر ششم با اشاره به اینکه شورای ششم و همین طور دولت سیزدهم امروز در شرایطی سخت تحریمی و کرونایی کار خود را آغاز می‌کند، گفت: همانطور که دولت و شورای قبلی، با چنین شرایطی مواجه بود.

وی ادامه داد: در ارزیابی عملکرد و قضاوت درباره آنها، شرایط و مشکلات خاص چهار سال گذشته در نظر گرفته شود، منصفانه است انتظارات از دوره جدید نیز با واقع بینی و در نظر گرفتن محدودیت‌ها و بحران‌های فعلی کشور تعدیل شود و به سختی کار دوستان جدید توجه شود.

هاشمی با تاکید بر اینکه کارنامه دوره پنجم مدیریت شهری، شفاف و مشخص است و به صورت مکتوب نیز در روزهای آینده در معرض بررسی و نقد افکار عمومی قرار خواهد گرفت اظهار امیدواری کرد: نقاط مثبت عملکرد این شورا در دوره آینده تداوم یابد و نقاط کاستی جبران شود.

وی مهمترین دستاورد شورای پنجم، صیانت از شهر در ابعاد مختلف شهرسازی، محیط زیست، اقتصادی و اجتماعی و به ویژه اجرای تذکرات و رفع نگرانی‌های رهبر انقلاب بود و ایجاد شفافیت برشمرد.

هاشمی با اشاره به اینکه مدیریت پنجم در تجهیز حمل و نقل عمومی کاستی‌هایی داشته است افزود: بر اساس نظرسنجی‌های مردمی رسیدگی به آلودگی هوا و حمل و نقل عمومی بیشترین درخواست را داشته که متأسفانه به دلیل کرونا بسیاری از این اهداف محقق نشد.

رئیس شورای شهر پنجم از اعضای شورای ششم خواست برای توسعه مترو که در طول این سالهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی زحمت زیادی برای آن کشیده شده و بیش از نیمی از آن ساخته شده اقدام کند.

وی در ادامه گفت: رویه‌ای که بنده شخصاً از ابتدا تا انتها، دوران شورای پنجم، براساس الگوی رفتاری و نگرش آیت الله هاشمی رفسنجانی داشتم، تلاش در جهت کاهش تنش و تخریب عملکرد دوره‌های گذشته در شورا و انجام وظایف خود بود، چرا که تخریب و دعواهای سیاسی بین مسئولان را تضعیف اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی کلیت نظام می‌انجامد.

وی اظهار امیدواری کرد که در دوره جدید نیز با نگاهی مثبت و سازنده، انباشت تجربه و دانش در مدیریت شهری، کارآمدی آن را افزایش دهد.

اعضای شورای ششم شهر سوگندنامه خود را خواندند

اعضای شورای ششم شهر سوگندنامه خود را خواندند و امضا کردند متن این سوگندنامه به شرح زیر است: من در برابر کلام اله مجید، به خداوند متعال سوگند یاد می‌کنم و با تکیه بر شرف انسانی خویش تعهد می‌نمایم که در حفظ امانت و انجام هرچه بهتر وظایفم و خدمت به مردم کوشا باشم و قانون اساسی و سایر قوانین و مقررات کشور را در چارچوب وظایف و اختیارات خود مراعات نمایم و در همه زمینه‌ها عدالت و انصاف را در نظر داشته و مادام که در شورای اسلامی شهر عضویت دارم در رعایت صرفه و
صلاح و پیشرفت امور شهر و شهرداری اهتمام نمایم.

۷۵ درصد جرایم در تهران ناشناخته است

انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران در مراسم تحلیف شورای ششم شهر تهران با اشاره به اینکه رکن شورای شهر و روستا مورد حمایت مقام معظم رهبری است، به منتخبین این شوراها در شهرها و روستاهای تهران تبریک گفت و ابراز داشت: در یک شرایط بسیار سخت به لحاظ منابع مالی دو اتفاق مهم، سیل فروردین ۹۸ و کرونا بدون کمک دولت مدیریت شد و در سیل ۹۸ هیچ مشکل خاصی را شاهد نبودیم.

وی افزود: اولین آرامستان غسل فوتی‌های کرونا در بهشت زهرا صورت گرفت.

محسنی بندپی گفت: در این دوره وزارت کشور و جمالی نژاد که تجربه کار در شهرداری و شوراها داشتند، در همکاری فی مابین شوراها و شهرداری‌ها موفق ظاهر شدند، هرچند دولت‌ها در برخی ادوار مشکلات شوراها را به خوبی نبینند اما شاهد همکاری خوبی بودیم.

وی با بیان اینکه تهران یک کلانشهر و مرکز سیاسی، اقتصادی، علمی باید ریز تمام آسیب‌های اجتماعی است، ابراز داشت: در برآورد نیروی انتظامی در جرم و سرقت سایر استان‌ها ۷۵ درصد بومی هستند و نیروی انتظامی مؤثرتر می‌تواند عمل کند اما در تهران ۷۵ درصد ناشناخته است و سرعت عمل را می‌گیرد.

وی مساله اتباع با حضور بیش از ۱.۵ میلیون اتباع در تهران حائز اهمیت دانست و گفت: وجود نیروی انسانی توانمند، متخصص از جمله مزیت‌های تهران است.
استاندار تهران با اشاره به دلسوزی‌های چمران برای شورای شهر تهران و تحقق مردم سالاری دینی در دوره‌های گذشته شورا، افزود: امیدواریم این زحمات در این دوره ادامه یابد.
وی با توجه پیچیدگی‌های تهران و احتمال بحران‌های متعددی مثل فرونشست و زلزله خاطر نشان کرد به شهرداری با نگاه مطالبه گر از دولت نیاز است تا کارها روان‌تر پیش برود.

وی افزود: هر اقدامی در تهران می‌تواند تأثیرگذاری اش را در کل کشور شاهد باشیم.

مدیریت فرصتی است که برای خدمت باید از ان استفاده شود

حجت الاسلام سید رضا تقوی نماینده مردم تهران در مجلس در آئین تحلیف شورای ششم تهران با اشاره به اینکه پست‌ها، میز و مقام و مسئولیت‌ها دوران محدود دارد و همیشگی و ابدی نیست. همچنین پست‌ها و مسئولیت‌ها ارثی نیستند که هر کسی بگوید این موقعیت میراث پدری است گفت: مقام نیز یک امانت است که در اختیار انسان قرار می‌گیرد تا به مردم خدمت کند و کسی که مسئولیت می‌پذیرد امانتدار است.

وی افزود: مدیر سابق هر آنچه که در اختیار داشته است باید به مدیر جدید تحویل بدهد و او باید اطلاعات لازم برای پیشرفت کار در اختیار مدیر جدید قرار بدهد و مدیران قدیم تجربیات خود را به مدیران جدید منتقل کنند و مدیران جدید هر ابهامی داشتند از مدیران قدیم سوال بپرسند و آنها نیز خالصانه پاسخ آنها را بدهند.

تقوی با بیان اینکه مدیر جدید برای تطهیر خود افراد و کارهای گذشته را زیر سوال ببرد و این اخلاق بدی است که در ارگان‌ها و نهادها گاهی اوقات مشاهده می‌کنیم و این اخلاق مناسبی نیست گفت: در هر سازمان و تشکیلاتی که در سطح مدیریت تغییر به وجود می‌آید ممکن است برخی از تصمیمات مدیران گذشته ناراضی باشند و برخی از این آدم‌های ناراضی با آمدن مدیر جدید خود را به او نزدیک می‌کنند و مدام بر طبل بدبینی گذشته می‌کوبند و مدیر جدید باید مراقب این افراد خناس باشد.

نماینده تهران گفت: هر جا برای مسئول جدید سوال و ابهامی پدید آمد پیش از آنکه در مصاحبه‌ها و سخنرانی‌ها بیان کند و اذهان عمومی را تشویش کند از مدیران گذشته بپرسد و اگر قانع نشد اقدامات لازم را انجام دهد.

رئیس مجمع نمایندگان استان تهران، افزود: مدیریت‌ها فرصت است و باید از این فرصت‌ها در مسیر خدمت استفاده کرد و چون همیشه این باب باز نیست.

در پایان این مراسم اعضای ششمین شورای شهر تهران به منظور تجدید میثاق به صورت جمعی به حرم امام خمینی (ره) رفتند.

لینک کوتاه : http://parvandehnews.ir/?p=6375