• امروز : دوشنبه - ۱۷ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 18 - جماد ثاني - 1447
  • برابر با : Monday - 8 December - 2025
1

وصول ۱۲ همت مالیات از محل کتمان درآمد در ۷ ماهه امسال

  • کد خبر : 38982
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۲
وصول ۱۲ همت مالیات از محل کتمان درآمد در ۷ ماهه امسال
سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور از وصول بیش از 12 هزار میلیارد تومان مالیات و جرایم از محل کتمان درآمد موضوع ماده (192) قانون مالیات‌های مستقیم در هفت ماهه سال‌جاری خبر داد.

به گزارش پرونده نیوز و به نقل از خبرگزاری تسنیم، مهدی موحدی بک‌نظر سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه در هفت ماهه نخست سال‏جاری ۵۵۲ مورد بازرسی مالیاتی صورت گرفته است اظهار داشت: در راستای بررسی اسناد و مدارک به دست آمده از بازرسی مالیاتی موضوع ماده (۱۸۱) قانون مالیات‌های مستقیم، بیش از ۵۵۰۰ برگ تشخیص مالیاتی به مبلغ بیش از ۴۱ هزار میلیارد ریال و ۲۳۰۰ برگ قطعی به مبلغ بیش از ۳۶ هزار میلیارد ریال صادر شده است.

وی با اشاره به مالیات‌ و جرایم وصول شده از محل کتمان درآمد موضوع ماده (۱۹۲) قانون مالیات‌های مستقیم افزود: در هفت ماهه سال‏جاری بیش از ۱۲۲ هزار میلیارد ریال (۱۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان) از این بخش مالیات وصول شده است. همچنین در این بازه زمانی، حدود ۳۹۰۰ مودی در فهرست فاقد اعتبار مالیاتی درج و حدود ۴۸۰۰ هزار مودی مشکوک شناسایی شده است.

 

سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به اینکه در بازه زمانی فوق، حدود ۱۲ هزار و ۹۰۰ گزارش مردمی در حوزه فرار مالیاتی دریافت شده است، گفت: در این راستا بیش از سه هزار بازدید میدانی از محل فعالیت اشخاص مشکوک گزارش شده به عمل آمده که منجر به شناسایی ۷۸۱ فرد فاقد پرونده مالیاتی شده و ۷۰۳ مورد از گزارش‌ها نیز در مرحله درخواست استعلام تراکنش بانکی قرار گرفته است.

 

موحدی بک‌نظر خاطرنشان کرد: در راستای مبارزه با پول‌شویی و مطابق بررسی گزارش‌های موارد مشکوک، اطلاعات ۷۰۴ مودی در هفت ماهه ابتدایی سال جاری به مرکز اطلاعات مالی ارسال شد.

لینک کوتاه : http://parvandehnews.ir/?p=38982

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.