• امروز : جمعه - ۲۱ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - جماد ثاني - 1447
  • برابر با : Friday - 12 December - 2025
1

ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه‌های ورودی تهران

  • کد خبر : 33720
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۱
ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه‌های ورودی تهران
ترافیک وسایل نقلیه در محدوده‌های مختلف محورهای شمالی کشور و آزادراه‌های ورودی به تهران سنگین گزارش شده است.

به گزارش پرونده نیوز و به نقل از ایرنا بنابر اطلاعیه مرکز مدیریت راه‌های کشور و تا لحظه درج این خبر، ترافیک در محدوده پل زنگوله تا سیاه‌بیشه در مسیر جنوب به شمال محور چالوس و محدوده تونل شماره ۱۸ و انتهای تونل البرز در آزادراه تهران – شمال سنگین است.

 

ترافیک در سه‌راهی چلاو در مسیر جنوب به شمال محور هراز، محدوده گیلاوند تا دماوند در محور فیروزکوه و محدوده لوشان در آزادراه قزوین – رشت سنگین گزارش شده است.

 

همچنین، ترافیک وسایل نقلیه در حدفاصل محمدشهر تا استاندارد در آزادراه قزوین – کرج – تهران، حدفاصل حسین‌آباد تا کمالشهر در آزادراه کرج – قزوین و محدوده کریم‌آباد تا انتهای حوزه آزادراه در آزادراه قم – تهران سنگین است.

بنابر این اطلاعیه، ترافیک وسایل نقلیه در حدفاصل بهمن‌آباد تا دهشاد در آزادراه تهران – ساوه نیمه سنگین و محدوده پل فیروزآباد در کمربندی دوم تهران سنگین است.

 

تردد در مسیرهای رفت و برگشت محورهای قدیم تهران – بومهن و آزادراه تهران – پردیس و مسیر شمال به جنوب محورهای هراز، فیروزکوه، چالوس و آزادراه‌های تهران – شمال و قزوین – رشت روان است.

لینک کوتاه : http://parvandehnews.ir/?p=33720

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.