• امروز : جمعه - ۲۱ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - جماد ثاني - 1447
  • برابر با : Friday - 12 December - 2025
1

معطلی کامیونداران ایرانی در مرز افغانستان

  • کد خبر : 32250
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۵
معطلی کامیونداران ایرانی در مرز افغانستان
رئیس اتاق مشترک ایران و افغانستان با اشاره به معطلی ۴۰۰ کامیوندار ایرانی در پی اختلال گسترده در ارتباطات اینترنتی و فیبر نوری گفت: این نوع اقدامات به اقتصاد لطمه می زند، مدیران افغانستانی نسبت به این نوع مسایل باید بازنگری کنند.

به گزارش پرونده نیوز،  محمود سیادت  در گفت و گو با ایرنا درباره مشکل پیش آمده برای کامیون‌های ایرانی در مرز دوغارون برای ورود به داخل کشور در روزهای اخیر، اظهار داشت: این محدودیت ها تنها در حوزه مرزی کشور نیست بلکه در داخل افغانستان همه چیز از جمله سیستم پولی و بانکی، تجاری، انتقالی و هواپیمایی را نیز متوقف کرده است.

 

وی افزود: این نوع اتفاقات در داخل کشور افغانستان نه تنها بر روی مسایل مختلف تاثیر گذار است، بلکه به روال سرمایه گذاری و مباحث تجاری نیز لطمه وارد می کند.

 

رئیس اتاق مشترک ایران و افغانستان ادامه داد: این نوع مسایل و تصمیم گیری ها نیاز به بازنگری و تجدید نظر دارد، در غیر این صورت اقتصاد یک کشور را دچار آسیب می کند.

 

وی با اشاره به کندی و توقف فعالیت ها در مرز ایران و افغانستان گفت: همه این نوع معطلی ها بر روی قیمت تمام شده کالا و خدمات تاثیر گذاشته و آسیب جبران ناپذیری را به بار می آورد که بیشتر اقتصاد مردم را دچار مشکل می کند.

 

سیادت تاکید کرد: در کشورهایی که اقتصاد در حال رشد و توسعه است باید مسئولان سیاسی و اقتصادی کشور نسبت به پیامد مسایل آگاه باشند و نسبت به تصمیم ها بازنگری کنند تا روال عادی اقتصاد دنبال شود.

 

وی ابراز امیدواری کرد: با حل شدن مشکلات در داخل کشور افغانستان طی امروز و فردا، معطلی کامیونداران پایان یابد.

لینک کوتاه : http://parvandehnews.ir/?p=32250

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.