• امروز : دوشنبه - ۳ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : 22 - جماد ثاني - 1446
  • برابر با : Monday - 23 December - 2024
4
دبیر جامعه اورولوژی ایران:

سرطان پروستات دومین سرطان شایع بین مردان ایرانی است

  • کد خبر : 26024
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۶
سرطان پروستات دومین سرطان شایع بین مردان ایرانی است
دبیر جامعه اورولوژی ایران گفت: سرطان پروستات دومین سرطان شایع در میان مردان ایرانی است که در صورت تشخیص و درمان به موقع، درمان دارای نتایج رضایت‌بخشی خواهد بود. همچنین سرطان مثانه و کلیه از دیگر سرطان‌های شایع در سیستم ادراری هستند که سیگار، تریاک و قلیان از اصلی ترین عوامل ابتلا به این بیماری به شمار می‌رود.

به گزارش پرونده نیوز و به نقل از ایرنا، محمد هادی‌رادفر روز سه‌شنبه در این باره اظهار داشت: امروزه در صورت مراجعه و تشخیص زودرس، بسیاری از تومورها به خصوص در مثانه و کلیه را می‌توان با روش‌های اندوسکوپی و لاپاروسکوپی یا جراحی‌های کم تهاجمی به صورت جدی کنترل کرد.

وی در آستانه برپایی روز سلامت مردان با اشاره به اینکه پیروی از سبک سالم زندگی و مراجعه به موقع به پزشک کلید سلامت مردان و جامعه است، تصریح کرد: به همین منظور جامعه اورولوژی ایران همه ساله پنجشنبه اول اسفند را به روز سلامت مردان اختصاص داده است که پزشکان با اطلاع‌رسانی و افزایش آگاهی مردم، اهمیت سلامت مردان را به عنوان عناصر مهم خانواده و جامعه مورد تاکید قرار می‌دهند.

سنگ‌ها، بیشترین عامل بیماری‌های کلیوی در کشور
رادفر افزود: از آنجا که فرهنگسراها بهترین مکان برای اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی به جامعه در زمینه سلامت مردان است، جامعه اورولوژی ایران خواستار مساعدت شهرداری برای اختصاص این مکان‌ها در هفته سلامت مردان شد.

وی با تاکید بر نقش خودمراقبتی توسط افراد اظهار داشت: مردان باید در کنار پیروی از سبک زندگی سالم مانند، رژیم غذایی مناسب، پرهیز از مصرف انواع دخانیات، انجام حرکات ورزشی و ورزش منظم و مراجع منظم و دوره‌ای به پزشکان از سلامت خود اطمینان حاصل کنند.

به گفته دبیر جامعه اورولوژی ایران، هر چند مردان به لحاظ ژنتیکی بیشتر مستعد ابتلا به سنگ های کلیوی هستند، ولی در صورت مراجعه به هنگام به پزشک با دارو یا روش های کمتر تهاجمی، سنگ های آنان قابل درمانند. از سوی دیگر در صورت مراجعه دیرهنگام به پزشک یا رها کردن درمان، فرد به بیماری های مزمن کلیه گرفتار می شود.

رادفر با اشاره به اینکه گاهی یک سنگ کوچک باعث از دست دادن کلیه فرد می شود، ادامه داد: نیمی از بیمارانی که به سنگ کلیه دچار می شوند در صورت رعایت نکردن رژیم غذایی مانند کاهش مصرف نمک یا پرهیز از مصرف گوشت قرمز یا چربی های اشباع شده، نوشیدن ناکافی آب و مایعات سالم و نیز رها کردن درمان به دلیل نداشتن درد، دوباره گرفتار سنگ های جدید می شوند که این امر ضرورت معاینات منظم را مشخص می کند.

سرطان پروستات دومین سرطان شایع بین مردان ایرانی است

بیش از ۹۰ درصد زوج‌ها شانس بچه‌دار شدن دارند
دبیر جامعه اورولوژی ایران در ادامه با تاکید بر نقش خودمراقبتی در درمان ناباروری تصریح کرد: چاقی، فشار خون، دیابت، کم‌تحرکی و سیگار از عوامل ناباروری به شمار می‌رود و بسیاری از زوج‌های نابارور تنها با اصلاح سبک زندگی و بدون مداخلات درمانی توانسته‌اند صاحب فرزند شوند.

وی گفت: امروزه با کمک روش‌های نوین درمان ناباروری در کشور بیش از ۹۰ درصد زوج‌ها شانس بچه‌دار شدن دارند

انتهای پیام

لینک کوتاه : http://parvandehnews.ir/?p=26024