• امروز : سه شنبه - ۱۸ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 19 - جماد ثاني - 1447
  • برابر با : Tuesday - 9 December - 2025
5

توقیف ساعتی ۷۰۰۰ موتورسوار متخلف/ ۵۰۰۰ موتور راهی پارکینگ شدند

  • کد خبر : 24990
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۵
توقیف ساعتی ۷۰۰۰ موتورسوار متخلف/ ۵۰۰۰ موتور راهی پارکینگ شدند
معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: همچنین حدود ۷ هزار موتورسیکلت نیز در طرح توقیف ساعتی حضور داشته اند و مورد آموزش و توجیه قرار گرفته اند تا دیگر دست به تخلف نزنند.

به گزارش پرونده نیوز و به نقل از خبرگزاری تسنیم، سرهنگ احسان مومنی؛ معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ صبح امروز در برنامه زنده شهر امن در خصوص آمار برخورد با تخلفات موتورسواران در طرح ۱۰ اظهار کرد: طرح ۱۰ که مربوط به ساماندهی و انضباط‌بخشی به تردد موتورسیکلت‌سواران در سطح معابر شهر تهران است را از ۱۸ دی ماه امسال کلید زدیم.

وی افزود : در این ۱۵ روز که از اجرای طرح ۱۰ می گذرد ۹۳ هزار موتورسیکلتی که مرتکب تخلف شده بودند توسط همکاران بنده مورد اعمال قانون قرار گرفتند.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: حدود ۵ هزار موتورسیکلت نیز در اجرای این طرح که تخلفات حادثه‌ساز انجام داده بودند به پارکینگ منتقل شده اند.

سرهنگ مومنی افزود: عبور از محل ممنوع، تردد خلاف جهت، عبور از خطوط ویژه و مخدوشی پلاک از جمله تخلفاتی بوده که این موتورسواران را به پارکینگ هدایت کرده است.

وی گفت: همچنین حدود ۷ هزار موتورسیکلت نیز در طرح توقیف ساعتی حضور داشته اند و مورد آموزش و توجیه قرار گرفته‌اند تا دیگر دست به تخلف نزنند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : http://parvandehnews.ir/?p=24990

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.