• امروز : یکشنبه - ۱۶ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 17 - جماد ثاني - 1447
  • برابر با : Sunday - 7 December - 2025
11

تامین حدود ۸۰۰ هزار تن کسری برنج از طریق واردات

  • کد خبر : 23269
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۴
تامین حدود ۸۰۰ هزار تن کسری برنج از طریق واردات
رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: بنابر آمار سالانه ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تن کسری برنج مورد نیاز کشور از طریق واردات تامین می‌شود.

به گزارش پرونده نیوز و به نقل از باشگاه خبرنگاران، قاسم پیشه ور گفت: بنابر آمار سالانه ۲ میلیون و ۲۰۰ تا ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تن برنج در کشور تولید می‌شود که امسال هم همین میزان در کشور تولید شده است.

به گفته او، با احتساب سرانه مصرف و تولید داخل برنج، ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تن کسری نیاز کشور از طریق واردات تامین می شود.

پیشه ور ادامه داد: طی سال های اخیر، دلالان بخش کشاورزی به بهانه ذخایر استراتژیک اقدام به واردات بی رویه برنج کرده اند که این موضوع آسیب جدی به بخش تولید وارد کرد.

رئیس اتاق اصناف کشاورزی با بیان اینکه پتانسیل خودکفایی برنج در داخل وجود دارد، افزود: برنج دومین‌محصول استراتژیک پس از گندم محسوب می شود که با حمایت از بخش تولید و اجرای طرح جامع آب به سهولت امکان تامین نیاز برنج کشور در استان های شمالی وجود دارد.

او گفت: با اجرای طرح سامانه های نوین آبیاری و انجام دوباره کشت، پتانسیل خودکفایی برنج در داخل وجود دارد.

انتهای پیام

لینک کوتاه : http://parvandehnews.ir/?p=23269

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.