برگزیدگان سی و سومین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان معرفی شدند. «خورشید» مجید مجیدی در این رویداد سینمایی، پنج جایزه دریافت کرد.
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی”پرونده” به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین، آیین پایانی سیوسومین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان، شامگاه جمعه دوم آبان، در پردیس موسیقی،تئاتر باغ کتاب با حضور اندک حاضران به خاطر شرایط کرونا، برگزار شد.
در این آیین، جوایز بخشهای مختلف جشنواره به شرح زیر به برگزیدگان اهدا شد:
جوایز بخش مسابقه بینالملل
جایزه مخصوص سیفژ: رالف کوکولا و مانیاس برون برای فیلم «حکایت انقلابی» (فریتزی)
پروانه زرین و دیپلم افتخار بخش کوتاه پویانمایی: مریم کشکولینیا برای فیلم «قدم یازدهم»
پروانه زرین و دیپلم افتخار بخش کوتاه داستانی: عبدنور زیان برای فیلم «روزه تابستانی»
پروانه زرین و دیپلم افتخار بخش دستآورد فنی: عباس عسکری برای فیلم «لوپتو»
پروانه زرین و دیپلم افتخار بهترین بازیگر: روحالله زمانی برای فیلم «خورشید»
پروانه زرین و دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه: آرویند سیواکوماران، ویجای ک. پاتل برای فیلم «آنسوی رودخانه» از هندوستان
پروانه زرین و دیپلم افتخار بهترین کارگردانی: مجید مجیدی برای فیلم «خورشید»
پروانه زرین و دیپلم افتخار بهترین بهترین فیلم: «خورشید» به تهیهکنندگی مجید مجیدی و امیر بنان
جایزه ویژه هیات داوران: «بچه گرگهای دره سیب» به کارگردانی فریدون نجفی
جایزه ویژه هیات داوران کودک و نوجوان بخش بینالملل: رالف کوکولا و مانیاس برون برای فیلم «حکایت انقلابی» (فریتزی)
جوایز ویژه
جایزه بخش یونیسف به فیلم «بعد از اتفاق» به کارگردانی پوریا حیدری اوره و تهیهکنندگی شهاب حسینی، تعلق گرفت.
جایزه ویژه در بخش «کرونا روایت» به دلیل توجه دلسوزانه به ایثارگریِ مدافعان سلامت، به محمدمهدی فکریان، کارگردان فیلم کوتاه «ملاقات آخر» اهدا شد.
جایزه ویژه دبیر برای حضور مداوم و مستمر در سینمای کودک ایران و تلاش برای پیوند میان میراث فرهنگی ایران و سینمای روز جهان، به حسین قناعت برای فیلم «سلفی با رستم» تعلق گرفت.
جایزه ویژه دبیر برای توجه به فرهنگ مقاومت و برداشت ملموس مردمی و قابل فهم برای نسل امروز ایران اسلامی، به رقیه توکلی، کارگردان فیلم سینمایی «مهران» اهدا شد.
جایزه ویژه دبیر برای کسبوکار و رونق صنعت تصویر کودک و نوجوان، به محمدحسین صادقی، تهیهکننده فیلم «لوپتو» اهدا شد.
بخش وبسری
دیپلم افتخار بهترین وبسری به علی درخشی کارگردان مجموعه «کُووید ۱۹» اهدا شد.
جایزه شهید بهنام محمدی
پروانه زرین جایزه شهید بهنام محمدی به دلیل نگاه قدرشناسانه به مدافعانِ سالهایِ دفاع مقدس، به رقیه توکلی کارگردان فیلم سینمایی «مهران» اهدا شد.
جوایز بخش مسابقه سینمای ایران
پروانه زرین بهترین فیلم پویانمایی کوتاه به دلیل پرداختِ هنرمندانه کارگردان به موضوع پیوند با طبیعت و دوستی با حیوانات و همچنین تکنیک بدیع و خلاقانه به مریم کشکولینیا کارگردان فیلم «قدم یازدهم» اهدا شد.
پروانه زرین بهترین فیلم کوتاه داستانی به دلیل توجه به اهمیت دورانِ کودکی در رشد و پرورش انسانها به رضا نجاتی کارگردان فیلم «شوفر» اهدا شد.
پروانه زرین بهترین فیلم بلند داستانی به دلیل توجه به حق آموزش، بهداشت و ایمنی کودکان به محمد صالحینژاد، کارگردان فیلم «پیله و پروانه» اهدا شد.
پروانه زرین بهترین دستآورد فنی یا هنری به دلیل ترسیم و عینیت بخشیدن هنرمندانه به حریم خصوصی نوجوانان به کیوان مقدم، طراح صحنه فیلم سینمایی «خورشید» اهدا شد.
پروانه زرین بهترین بازیگر به دلیل بازی صمیمانه و باورپذیر نوجوان فیلم «بچه گرگهای دره سیب»، به محمدرضا عالیور تعلق گرفت.
پروانه زرین بهترین فیلمنامه به دلیل نگاه انسانی و توجه ویژه به آرامش و زندگی صلحآمیز کودکان به فریدون نجفی، کارگردان فیلم سینمایی «بچه گرگهای دره سیب» اهدا شد.
پروانه زرین بهترین کارگردانی به دلیل توجه به امنیت کودکان بدون در نظر گرفتن ملیت، رنگ و نژاد به مجید مجیدی، کارگردان فیلم سینمایی «خورشید» اهدا شد.
پروانه زرین بهترین فیلم به دلیل توجه به استقلالِ هویتی کودکان و احترام به حریم خصوصی و خانوادگی ایشان به مجید برزگر، تهیهکننده فیلم سینمایی «بچه گرگهای دره سیب» اهدا شد.
جایزه ویژه هیأت داوران جشنواره به دلیل توجه توجه ویژه به اهمیت شادابی و طراوت کودکان در رشد و پرورش انسانها به مهین جواهریان، کارگردان فیلم کوتاه پویانمایی «بعله!» اهدا شد.
هیئت داوران کودک و نوجوان ایران، جایزه خود را به نادره ترکمانی برای فیلم «بازیگوشها» اهدا کرد.