پرونده نیوز- رئیس سازمان صمت استان تهران از برنامهریزی برای بازسازی و نوسازی واحدهای صنعتی و در نظر گرفتن حمایتهای ویژه برای واحدهایی که تکنولوژی به روز دارند خبر داد و گفت: در برخی واحدهای صنعتی نیز سرمایهگذاری انجام شده، اما ظرفیت خالی دارند که از راه تامین نقدینگی میتوان این ظرفیتها را فعال کرد.
مهدی سیجانی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: حدود ۱۰ هزار واحد نیز در مقیاس صنعتی، اما در قالب صنفی مشغول به فعالیت هستند که صادرات محورند و توانایی ایجاد اشتغال و فراهم کردن ارزش افزوده را برای استان دارند. بنابراین برنامهریزی شده با بررسی قوانین نسبت به رفع مشکلات این واحدها اقدام شود.
رئیس سازمان صمت همچنین با بیان اینکه بر اساس اسناد بالادستی و آمایش سرزمین استان و محدودیت در سرمایهگذاری، مقرر شده با تعیین مشوقهایی برای جذب سرمایهگذاری در واحدهای دانش بنیان و صنایع مجاز، به سمت توسعه واحدهای تکنولوژی محور و بدون آلایندگی محیط زیست حرکت کنیم، تصریح کرد: در سال گذشته ۲۹۰ واحد با سرمایه گذاری ۴۶۵۰ میلیارد تومان و اشتغال ۱۸ هزار نفر در تهران توسعه پیدا کرده که در مقایسه با سال قبل در سرمایهگذاری رشد ۸۲ درصدی و از نظر اشتغال رشد ۹۴ درصدی را داشته است.
وی در ادامه از برنامهریزی برای بازسازی و نوسازی واحدها و در نظر گرفتن حمایتهای ویژه برای واحدهایی که تکنولوژی به روز دارند خبر داد و گفت: در برخی واحدهای صنعتی نیز سرمایهگذاری انجام شده، اما ظرفیت خالی دارند که از راه تامین نقدینگی و مواد اولیه و مدیریت خود مالک واحد صنعتی یا با همکاری سرمایهگذاران دیگر که پروانه بهره برداری دارند میتوان ظرفیتهای خالی را فعال کرد. در راه دوم سرمایهگذار میتواند با برند خودش از ظرفیت آن واحد صنعتی استفاده کند.
سیجانی همچنین درباره برنامه احیای واحدهای راکد تهران در سال جاری، گفت: در سال جاری هدفگذاری احیای ۲۲۰ واحد راکد در تهران است که در سه ماهه اول سال ۴۵ واحد احیا شده است.
به گفته رئیس سازمان صمت استان تهران، از حدود ۱۰ هزار واحد صنعتی در تهران، ۷۸۰ واحد راکد هستند. نیاز مالی، حل اختلافات شرکا و نبود بازار از جمله مهمترین مشکلات این واحدها است.