• امروز : چهارشنبه - ۱۹ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 20 - جماد ثاني - 1447
  • برابر با : Wednesday - 10 December - 2025
6
سخنگوی شهرداری تهران:

سیستم سرمایشی اتوبوس‌های پایتخت تا ۲۰ تیر روشن می‌شود

  • کد خبر : 21607
  • ۰۸ تیر ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۴
سیستم سرمایشی اتوبوس‌های پایتخت تا ۲۰ تیر روشن می‌شود
بنابر اعلام سخنگوی شهرداری تهران، سیستم سرمایشی تمام اتوبوس‌های زیر نظر شرکت اتوبوسرانی تا ۲۰ تیرماه روشن خواهد شد.

به گزارش پرونده نیوز از سایت شهر، «عبدالمطهر محمدخانی» با اشاره به علت خاموشی سیستم سرمایشی برخی اتوبوس‌ها، گفت: به دلیل کمبود پیمانکار در حوزه، تعمیر کولرها با مشکل روبه‌رو بود که بر اساس قولی که مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی مطرح کرده، تا ۲۰ تیرماه مشکل این ۲۰ درصد خرابی رفع خواهد شد.

سخنگوی شهرداری تهران تاکید کرد: اتوبوس‌های جدید و همچنین ۸۰ درصد اتوبوس‌های قدیمی و فعلی نیز مشکلی از بابت سیستم سرمایشی ندارند.

وی با بیان اینکه در اتوبوس‌های خطوط بی‌آرتی به هیچ عنوان اینگونه نیست که رانندگان بتوانند کولر را خاموش نگه دارند، یادآور شد: اگر مردم چنین مواردی را مشاهده کردند با سامانه ۱۳۷ تماس بگیرند و گزارش دهند اما در بخش خصوصی برخی از اتوبوس‌ها فرسوده بوده و تعدادی از اتوبوس‌های قدیمی نیز کولر ندارند.

لینک کوتاه : http://parvandehnews.ir/?p=21607

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.