به گزارش پرونده نیوز از معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران؛ جلال بهرامی افزود: در تابستان امسال، ایستگاه شهید دادمان و یک کیلومتر مسیر در خط ۷ مترو و ایستگاه پرند و ۱۹ کیلومتر از مسیر ریلی در امتداد خط یک مترو و همچنین، ۳ ایستگاه و ۵ و نیم کیلومتر از مسیر شمالی خط ۶ مترو شامل ایستگاههای شهر زیبا، شهران و شهدای کن افتتاح خواهد شد.
پیگیری قراردادهای تأمین ۶۳۰ واگن خارجی و ۱۱۳ واگن ملی به ناوگان ریلی
معاون شهردار تهران با اعلام آغاز عملیات حفاری خط ۱۰ مترو (فاز نخست از بخش غربی) و عملیات حفاری تونل مسیر توسعه شرقی خط ۴ (فازهای اول و دوم) به زودی اظهار داشت: براساس برنامهریزی انجام شده تا در نیمه دوم امسال، هفت ایستگاه از خط ۶ مترو شامل ایستگاههای شهدای ۱۷ شهریور، میدان خراسان، سرباز، بهار شیراز، استاد نجات اللهی، آیت الله کاشانی و شهید آبشناسان به بهرهبرداری میرسد.
بهرامی با تأکید بر پیگیری اجرای قراردادهای مربوط به ساخت واگنهای مترو، افزود: در تلاش هستیم تا قرارداد ورود ۶۳۰ دستگاه واگن از محل فاینانس خارجی و نیز قرارداد ساخت ۱۱۳ دستگاه واگن با رویکرد تولید انبوه قطار ملّی مترو از طریق شرکت واگنسازی تهران را در نیمه نخست سال جاری اجرایی شود.
افزایش ظرفیت مراکز معاینه فنی به سالانه سه میلیون خودرو
معاون شهردار تهران با اشاره به آغاز به کار هشت واحد سیار جدید معاینه فنی در تیرماه، اظهار داشت: افزایش مراکز معاینه فنی به دلیل ازدیاد سالانه تعداد خودروها اجتنابناپذیر است و با توجه به اینکه راهاندازی مراکز ثابت به علت بالا بودن ارزش زمین و محدودیت فضا و مکان در تهران دشوار است، برای رفع این معضل راهاندازی واحدهای سیار معاینه فنی در دستور کار است.
بهرامی با بیان اینکه پس از اخذ مجوزهای لازم از وزارت کشور با مشارکت بخش خصوصی این واحدها را راهاندازی میشود، تصریح کرد: اکنون هفت واحد سیار معاینه فنی فعالیت دارد که هشت واحد دیگر نیز در همین ماه افتتاح میشود که با بهرهبرداری از آنها، مجموع مراکز سیار معاینه فنی تهران به ۱۵ واحد افزایش مییابد.
وی درباره افزایش ساعات کاری مراکز معاینه فنی به موازات اضافه شدن ظرفیت این مراکز گفت: با شروع به کار واحدهای سیار جدید، ظرفیت پذیرش سالانه خودرو در مراکز معاینه فنی حداقل ۲۰۰ هزار دستگاه افزایش مییابد و به سه میلیون دستگاه در سال خواهد رسید.
ورود ۱۶۰۰ اتوبوس جدید و ۹۶۰ اتوبوس بازسازیشده به ناوگان اتوبوسرانی تهران
بهرامی با اشاره به برنامههای معاونت حمل و نقل و ترافیک در بخش اتوبوسرانی، افزود: قراردادهایی با سه شرکت اتوبوسساز داخلی برای تأمین یک هزار و ۶۰۰ دستگاه اتوبوس منعقد شده است و علاوه بر آن، برای تأمین ۲۵ دستگاه وَن ویژه جانبازان و معلولان نیز قرارداد بسته شده و قرار است تعداد اتوبوسهای فعال در ناوگان اتوبوسرانی تهران تا پایان امسال به حداقل سه هزار دستگاه برسد.
وی با بیان اینکه برای حفظ وضع موجود، باید ۹۶۰ دستگاه اتوبوس (۵۰۰ دستگاه در نیمه نخست و ۴۶۰ دستگاه در نیمه دوم امسال) بازسازی شود، تصریح کرد: مهندسی، اصلاح و ساماندهی خطوط اتوبوسرانی و افزایش بیش از ۳۰ درصدی جابهجایی مسافران در ناوگان اتوبوسرانی نیز در دستور کار قرار دارد.
معاون شهردار تهران در مورد وضعیت تاکسیهای وَن نیز خاطرنشان کرد: از محل ۶۳۰ دستگاه وَن وانا که با حمایت شهرداری تهران تأمین شد مراحل شمارهگذاری ۱۹۵ دستگاه وَن در دست انجام است تا نسبت به بهکارگیری آنها در ناوگان تاکسیرانی تهران اقدام شود.