به گزارش پرونده نیوز و به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مدیرکل شیلات استان بوشهر با بیان این مطلب گفت:. صدف خوراکی مورد نظربا نام علمی saccostrea cucullata از صدفهای بومی کشور است و با توجه به نیاز نداشتن به غذای کنسانتره هزینه تولید پایینی دارد.
عقیل امینی افزود: این نوع صدف از نظر جنبه صادراتی ارزآوری بالایی دارد.
وی تصریح کرد: این صدف خوراکی افزون بر استفاده خوراکی در صنایع دارویی، آرایشی بهداشتی و صنعت تصفیه فاضلاب شهری کاربرد دارد.
مدیرکل شیلات استان بوشهر ادامه داد: پیرو صدور پروانه تولید این صدف در سال ۱۴۰۰، در زمان حاضر تکثیرآن به شکل آزمایشی با موفقیت اجرا شده و حاصل این تکثیر ارسال ۵۰ هزار قطعه بچه صدف به استان سیستان و بلوچیستان برای پرورش است.