به گزارش پرونده نیوز و به نقل از خبرگزاری تسنیم، گزارش عملکرد دستگاه های همجوار گمرک ایران، در پاسخگویی به استعلامات این سازمان در ۶ ماه گذشته از ابتدای آذرماه ۱۴۰۱ لغایت اردیبهشت ۱۴۰۲ در چهار سازمان استاندار، سازمان غذا و دارو، سازمان دامپزشکی و حفظ نباتات به شرح زیر می باشد.
۱- متوسط زمان پاسخگویی سازمان استاندارد با ۲۳ هزار ۹۱۷ اظهارنامه، ۱۶٫۶۸ روز است که از این میزان اظهارنامه، ۹ هزار و ۹۲۶ اظهارنامه (۴۱٫۵ درصد) در کمتر از ۷ روز و ۱۳ هزار و ۹۹۱ اظهارنامه (۵۸٫۵ درصد) در بیشتر از ۷ روز پاسخ داده شده است.
۲- متوسط زمان پاسخگویی سازمان غذا و دارو با ۳ هزار و ۵۷۸ اظهارنامه، ۸٫۵۲ روز است که از این میزان اظهارنامه، ۳ هزار و ۵۷۰ اظهارنامه (۶۷٫۳۶ درصد) در کمتر از ۷ روز و ۱۴۹۲ اظهارنامه (۵۸٫۵ درصد) در بیشتر از ۷ روز پاسخ داده شده است.
۳- متوسط زمان پاسخگویی سازمان دامپزشکی با ۳ هزار ۶۰۸ اظهارنامه، ۱۳٫۴۸ روز است که از این میزان اظهارنامه، ۱۳۰۱ اظهارنامه (۴۹٫۸۸درصد) در کمتر از ۷ روز و ۱۳۰۷ اظهارنامه (۵۰٫۱۲ درصد) در بیشتر از ۷ روز پاسخ داده شده است.
۴- متوسط زمان پاسخگویی سازمان دامپزشکی با ۱۱ هزار ۵۹۳ اظهارنامه، ۵٫۵۲ روز است که از این میزان اظهارنامه، ۱۱۵۹۳ اظهارنامه (۱۰۰درصد) در کمتر از ۷ روز پاسخ داده شده است.
لازم به ذکر است علاوه بر دو مستند قانونیکه در خصوص رعایت مهلت ۷ روزه جهت صدور مجوزهای ترخیص وجود دارد (مصوبه پنجاه و چهارمین جلسه هیأت مقررات زدایی و بهبود فضای کسب و کار و ماده (۳۸) قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و بهبود فضای کسب و کار مصوب سال ۱۳۹۴) اخیرا نیز وزیر اقتصاد بر لزوم صدور ۷ روزه مجوزهای مربوط به تجارت خارجی از سوی دستگاههای صادرکننده مجوز مثل استاندارد، بهداشت و … و همچنین پاسخگویی یک هفته ای این سازمان ها به استعلامات تاکید کرده است.