• امروز : جمعه - ۲۱ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - جماد ثاني - 1447
  • برابر با : Friday - 12 December - 2025
9
بانک مرکزی در بخشنامه‌ای به شبکه بانکی ابلاغ کرد:

انجام واردات از محل منابع ارزی واردکننده کماکان امکان‌پذیر است

  • کد خبر : 17690
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۲
انجام واردات از محل منابع ارزی واردکننده کماکان امکان‌پذیر است
بانک مرکزی در بخشنامه‌ای به شبکه بانکی اعلام کرد: انجام واردات از محل منابع ارزی واردکننده طی ترتیبات مقرر کماکان امکان‌پذیر بوده و ممانعتی در این خصوص اعمال نشده است.

به گزارش پرونده نیوز از بانک مرکزی، در بخشنامه بانک مرکزی آمده است: پیرو بخشنامه‌ دهم مردادماه ۱۴۰۱‏ و با عنایت به مفاد بندهای (۱۲) و (۱۵) از قسمت کلیات بخش اول مجموعه مقررات ارزی «واردات کالا و خدمت»، تأکید می‌شود انجام واردات از محل منابع ارزی واردکننده طی ترتیبات مقرر در بندهای مذکور و بند (۳) از پیوست شماره (۳) بخش یاد شده (از جمله لزوم اخذ صورتحساب ارزی و سایر مدارک مثبته از واردکننده مرتبط با منابع ارزی واردکننده و نیز ضرورت نظارت و کنترل واحدهای بازرسی و مبارزه با پولشویی آن مؤسسه اعتباری بر دریافت اسناد مربوط توسط شعب خود) کماکان امکان‌پذیر بوده و ممانعتی در این خصوص اعمال نشده است.

لذا به منظور بهره‌مندی از منابع ارزی واردکنندگان در خارج از کشور جهت واردات، لازم است با رعایت قوانین و مقررات، همکاری‌ لازم با واردکنندگان انجام شود.

لینک کوتاه : http://parvandehnews.ir/?p=17690

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.