به گزارش پرونده نیوز، سرهنگ داود معظمی گودرزی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به پیشفروش اینترنتی محصولات برخی از شرکتهای خودروسازی در کشور، گفت: مجرمان اینترنتی همواره از هر فرصت و فضایی برای سوءاستفاده از کاربران فضای مجازی و کلاهبرداری از آنان استفاده میکنند، یکی از این فرصتها هم که شهروندان باید با هوشیاری خود از سودجویان بگیرند، فرصت پیشفروش اینترنتی خودرو است. در همین راستا لازم است که متقاضیان ثبت نام و خرید خودرو یکسری موارد را رعایت کنند.
وی با بیان اینکه افراد سودجو اقدام به انتشار تبلیغات دروغین در شبکههای اجتماعی میکنند، گفت: این افراد در ادامه کاربران را به سایتها و درگاههای پرداخت جعلی هدایت کرده و از این طریق از اطلاعات آنان سوءاستفاده کرده یا اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب بانکیشان میکنند.
معظمی گودرزی با اشاره به درخواست وجه نقد و تضمین ثبت نام اینترنتی توسط کلاهبرداران در فضای مجازی ادامه داد: ارسال لینکهای جعلی از طریق پیامک برای ثبت نام خودرو صرفا برای هدایت افراد به لینکهای جعلی و غیرواقعی است و ثبت نام اینترنتی خودرو صرفا از طریق رسانه های معتبر و اطلاعیههای مربوط به نحوه و شرایط فروش خودرو از طریق پایگاه رسمی اینترنتی شرکت های خودروساز انجام خواهد شد.
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با اشاره به اینکه برخی از مردم برای ثبت نام خودرو مبالغ هنگفتی به حساب افراد ناشناس واریز میکنند افزود: ثبت نام و واریز وجه خودرو باید به نام شرکت خودرو ساز صورت پذیرد و هموطنان باید از واریز وجه به هر گونه حساب دیگر پرهیز کنند.
وی با اشاره به فرصت طلبی کلاهبرداران اینترنتی در زمان ثبت نام خودرو ادامه داد: برخی آگهیهای فروش با قیمتهای اغواکننده و دروغین و یا زمان تحویل فوری چند روزه، کلاهبرداری بوده و قصد فریب شهروندان را دارد. همچنین برخی از افراد سودجو نیز خود را فردی دارای ارتباط با واحد فروش شرکتهای خودروساز معرفی کرده و از ان طریق ادعا میکنند که میتوانند با دریافت مبلغی خودرو را خارج از نوبت برای متقاضیان تهیه کنند که شهروندان باید نسبت به این موارد نیز هوشیار باشند.