وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲۰۰ طرح آبرسانی پایدار تهیه، مطالعه و در حال اجرا است، خاطرنشان کرد: برای تکمیل ۲۰۰ طرح آبرسانی مذکور به ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است و با اتمام ساخت آن ها شاخص آبرسانی پایدار تا ۱۵ درصد افزایش می یابد.
میزبان با بیان اینکه از سال ۹۸ بالغ بر ۶۰۰ میلیارد تومان برای آبرسانی پایدار جامعه عشایری اختصاص یافت، ادامه داد: در همین راستا ۵۶۰ پروژه متوسط به بالا در مناطق مختلف کشور اجرایی شد و شاخض برخورداری از آب شرب پایدار ۱۱ درصد افزایش یافت. در شرایط کنونی ۳۵.۵ درصد از جامعه عشایری از آب آشامیدنی بهداشتی برخوردار است و اگر موضوع بهسازی چشمه و …را در نظر بگیریم این شاخص به ۶۸ درصد می رسد.
وی با اشاره به افزایش قیمت نهاده های دامی تصریح کرد: قیمت نهاده های دامی تا ۶ برابر افزایش یافته این در حالی است که قیمت دام زنده و گوشت قرمز حتی تا دو برابر نیز افزایش نیافته است.
میزبان تاکید کرد: برای کمک به عشایر و حفظ دام های مولد طرح های مختلفی همچون تحویل علوفه مدت دار، ارائه تسهیلات ارزان قیمت برای خرید نهاده های دامی از محل بند ب تبصره ۱۶ در حال اجراست.
وی همچنین به سفرهای ریاست جمهوری به استان ها و مصوبات عشایری اشاره کرد و گفت: ۲ هزار و ۵۱۴ میلیارد تومان از محل سفرهای ریاست جمهوری برای عشایر مصوب شده است.
انتهای پیام