• امروز : دوشنبه - ۱۷ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 18 - جماد ثاني - 1447
  • برابر با : Monday - 8 December - 2025
9
رئیس انجمن صنفی مراکز اسقاط خودرو اعلام کرد؛

سهمیه قرعه کشی مالکان خودرو‌های فرسوده ۱۰ درصد افزایش یافت

  • کد خبر : 11318
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۹
سهمیه قرعه کشی مالکان خودرو‌های فرسوده ۱۰ درصد افزایش یافت
رئیس انجمن صنفی مراکز اسقاط خودرو گفت: سهمیه قرعه کشی مالکان خودرو‌های فرسوده ۱۰ درصد افزایش داشته و اکنون به ۲۰درصد رسیده است.

به گزارش پرونده نیوز و به نقل از باشگاه خبرنگاران،  مشهدی شریف گفت:طبق بند ۳ تبصره ۷ قانون بودجه ۱۴۰۱ قرار شد ۱۰درصد قرعه کشی‌ها به صاحبان خودرو‌های فرسوده اختصاص داده شود. با توجه به این که در مرداد ماه باید به این وعده عمل می‌شد، ولی در شهریور اجرا شد وزارت صمت به خاطر جبران ۱۰ درصد را به ۲۰ درصد افزایش داد.

به گفته او، مشروط به اینکه در هنگام تحویل خودرو جدید خریدار، گواهی اسقاط خودرو فرسوده خود را تحویل دهد، این در حالی است که در قانون بودجه ۱۰ درصد خودرو‌های قرعه‌کشی به دارندگان خودرو‌های فرسوده تعلق می‌گیرد، بنابراین مصوبه مذکور مشوق مضاعفی برای اسقاط خودرو است.

به گفته رئیس انجمن صنفی مراکز اسقاط و بازیافت خودروهای فرسوده به این ترتیب افرادی که دارای خودروی فرسوده هستند و مشمول این طرح خواهند بود، می‌توانند از این پس در طرح فروش خودرو، ثبت‌نام کنند و به شرط برنده شدن کد ثبت‌نامی این افراد، از ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت استعلام خواهد شد. چنانچه براساس کد ثبت‌نامی، خودرو فرسوده وجود داشت، منوط بر آنکه تا دو ماه آینده، شخص خودروی خود را اسقاط و گواهی اسقاط را ارائه دهد، خودروی مورد تقاضا، قابل تحویل خواهد بود.

لینک کوتاه : http://parvandehnews.ir/?p=11318

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.