• امروز : دوشنبه - ۱۷ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 18 - جماد ثاني - 1447
  • برابر با : Monday - 8 December - 2025
8
چهارم مهرماه ماه ۱۴۰۱؛

افزایش نرخ دلار در صرافی‌های بانکی

  • کد خبر : 10616
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۹
افزایش نرخ دلار در صرافی‌های بانکی
هر دلار امروز (دوشنبه، چهارم مهرماه) در صرافی‌های بانکی با ۹۲ تومان افزایش قیمت نسبت به روز کاری گذشته (شنبه، دوم مهرماه) با نرخ ۲۸ هزار و ۷۹۳ تومان به فروش رسید.

به گزارش پرونده نیوز، هر یورو نیز امروز در صرافی‌های بانکی بدون تغییر قیمت نسبت به روز کاری گذشته (پنجشنبه، ۳۱ شهریورماه) با نرخ ۲۸ هزار و ۷۹۳ تومان معامله شد.

قیمت خرید هر دلار توسط صرافی‌های بانکی امروز ۲۸ هزار و ۵۰۶ تومان و نرخ خرید هر یورو نیز ۲۸ هزار و ۵۰۶ تومان اعلام شد.

علاوه بر این، نرخ خرید دلار در سامانه نیما ۲۶ هزار و ۸۰۳ تومان و نرخ فروش در ۲۷ هزار و ۴۷ تومان و همچنین نرخ خرید هر یورو ۲۶ هزار و ۵۹۷ تومان و نرخ فروش آن ۲۶ هزار و ۸۳۸ تومان اعلام شد.

نرخ دلار در بازار توافقی نیز طی در روز جاری در کانال ۳۰ هزار تومان دادوستد می‌شود که در ساعت ۱۵ و ۳۰ دقیقه روز جاری با نرخ ۳۰ هزار و ۶۰۰ تومان با حجم ۷۲۰۰ دلار معامله شد.

لینک کوتاه : http://parvandehnews.ir/?p=10616

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.