• امروز : یکشنبه - ۱۶ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 17 - جماد ثاني - 1447
  • برابر با : Sunday - 7 December - 2025
1

کسر خودکار ۸ درصد مالیات ارزش افزوده از رستوران‌های لوکس؛ از اول دی‌ماه

  • کد خبر : 39194
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۵
کسر خودکار ۸ درصد مالیات ارزش افزوده از رستوران‌های لوکس؛ از اول دی‌ماه
سخنگوی سازمان مالیاتی، از آغاز اجرای شیوه جدید پرداخت مالیات بر ارزش افزوده در رستوران‌ها از یکم دی‌ماه سال‌جاری خبر داد و گفت: براساس این طرح، هم‌زمان با پرداخت 10 درصد مالیات ارزش افزوده مشتری به رستوران‌ها، 8 درصد آن به صورت علی‌الحساب کسرمیشود.

به گزارش پرونده نیوز و به نقل از خبرگزاری تسنیم، مهدی موحدی بک‌نظر سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه از ابتدای دی‌ماه ۱۴۰۴ طرح جدید دریافت و واریز مالیات بر ارزش افزوده در تعدادی از رستوران‌های کشور به اجرا درمی‌آید، اظهار داشت: بر این اساس، حدود ۱۹۰ رستوران، عمدتاً از میان واحدهای زنجیره‌ای و پردرآمد که بیشتر آن‌ها در تهران فعالیت دارند، مشمول اجرای مرحله نخست این طرح خواهند بود.

موحدی بک‌نظر تصریح کرد: طبق فرآیند جدید، رستوران‌ها هنگام دریافت وجه غذا از مشتری موظف‌اند رسید الکترونیکی صادر نموده و ۱۰ درصد مالیات بر ارزش افزوده را نیز دریافت کنند. اما ضمن پرداخت و صدور صورتحساب الکترونیکی، از این میزان، ۸ درصد بلافاصله و به‌صورت خودکار از طریق سوئیچ طراحی شده به حساب سازمان امور مالیاتی منتقل می‌شود و ۲ درصد باقیمانده در پایان دوره مالیاتی سه‌ماهه مالیات بر ارزش افزوده تسویه خواهد شد.

 

سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به اجرای این طرح با همکاری بانک مرکزی و از طریق اتصال دستگاه‌های کارت‌خوان به سامانه مالیاتی کشور، افزود: اجرای این فرآیند هیچ‌گونه هزینه یا فشار مالی جدیدی به مشتریان وارد نمی‌کند و طبق سنوات قبل، مصرف‌کننده ۱۰ درصد مالیات بر ارزش افزوده پرداخت می‌کند؛ تنها نحوه و زمان واریز مالیات از سوی رستوران‌ها اصلاح شده است.

لینک کوتاه : http://parvandehnews.ir/?p=39194

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.