اقتصادیهمه اخبار

هشت شرکت لبنی در راه پیوستن به بورس

معاون صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: تاکنون اقدامات اولیه برای ورود هشت شرکت لبنی و یک شرکت در حوزه کشاورزی به بازار سرمایه انجام شده و بخش قابل توجهی از فرآیندهای مربوط به پذیرش و ورود این شرکت‌ها پیشرفت داشته است.

به گزارش پرونده نیوز و به نقل از ایرنا، علی حسن‌زاده، در نشست خبری عرضه اولیه سهام یکی شرکت‌های صنایع لبنی افزود: با توجه به ظرفیت‌ های موجود در قالب کارخانه‌های تولیدی، شرکت‌های کشت و صنعت و مجموعه‌ های خدماتی و بازاری، بخش خصوصی به‌ عنوان شریک استراتژیک در کنار صنایع شیر ایران قرار گرفته است.

وی اظهارداشت: اقدامات اولیه برای ورود خود شرکت صنایع شیر ایران به بازار سرمایه نیز در حال انجام است.

وی تصریح کرد: صندوق بازنشستگی کشوری به‌عنوان یک نهاد هماهنگ‌ کننده و مدیریتی، این فرآیند را دنبال می‌کند و این اقدامات در راستای اجرای مفاد قانون برنامه هفتم توسعه، به‌ویژه ماده پنج انجام می‌شود که بر واگذاری بخشی از سهام دولت از طریق سازوکارهای بازار سرمایه تاکید دارد.

وی اظهار امیدواری کرد: در ماه‌های آینده و تا پایان سال ۱۴۰۵، تعداد بیشتری از شرکت‌های زیرمجموعه پگاه وارد بازار سرمایه شوند.

به گفته حسن زاده، ورود این شرکت‌ ها به بورس علاوه بر تأمین مالی و جذب سرمایه‌ های خرد، موجب افزایش شفافیت فعالیت‌ها، معاملات و ارتباطات مالی شرکت‌ها خواهد شد و در نهایت، نظارت عمومی و بورسی نیز به فعالیت این مجموعه‌ها کمک می‌کند تا شرکت‌ها در مسیر صحیح حرکت کنند.

محمد نریمانی‌راد، سرپرست صنایع شیر ایران نیز در این نشست گفت: این صنعت با ۲۹ شرکت یکی از مهم‌ترین مجموعه‌ های لبنی کشور است و در راستای تأمین نیازهای غذایی و لبنی مردم، اقدامات مؤثری انجام داده است.

وی افزود: از جمله دستاوردهای این مجموعه می‌توان به خودکفایی در تولید پنیر و کره اشاره کرد، محصولاتی که در گذشته بخش قابل توجهی از نیاز کشور به آنها از طریق واردات تأمین می‌ شد.

نریمانی‌راد اظهارداشت: در آینده نزدیک نیز صنایع شیر ایران گام مهم دیگری در مسیر خودکفایی کشور برخواهد داشت. یکی از این حوزه‌ها، تولید شیر خشک نوزاد است که از نیازهای مهم کشور به شمار می‌رود و صنایع شیر ایران در آینده نزدیک برای تأمین این نیاز نیز اقدام خواهد کرد.

وی افزود: صنایع شیر ایران در سال‌های اخیر گام‌های بزرگی در مسیر افزایش شفافیت فعالیت‌های خود برداشته و ورود شرکت‌های زیرمجموعه به بازار سرمایه یکی از مهم‌ترین اقدامات در این زمینه بوده است.

وی تصریح کرد: تاکنون ۹ شرکت از مجموعه صنایع شیر ایران وارد بازار سرمایه شده‌اند که هشت شرکت در حوزه لبنیات و یک شرکت نیز در حوزه کشت و صنعت فعالیت دارند.

به گفته وی، امروز شرکت لبنی پگاه زنجان به عنوان نهمین شرکت این مجموعه وارد بازار سرمایه شد. طی سال‌های اخیر در حوزه تولیدات دانش‌بنیان و محصولات ویژه با هدف ارتقای سلامت جامعه، اقدامات قابل توجهی انجام داده است.

وی گفت: ورود پگاه به بازار سرمایه با حمایت و پشتوانه صندوق بازنشستگی کشوری و آتیه صبا انجام شده است. در سال‌های اخیر روند ورود شرکت‌های زیرمجموعه صنایع شیر ایران به بازار سرمایه با سرعت بیشتری دنبال شده و فاصله زمانی میان ورود کشت و صنعت فارس و پگاه زنجان نیز بسیار کوتاه بود.

وی ادامه داد: این روند در آینده با سرعت بیشتری ادامه خواهد یافت و تلاش می‌کنیم شرکت‌های بیشتری از مجموعه صنایع شیر ایران را وارد بازار سرمایه کنیم.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا